Stressbehandling fjerner stress syndrom

Der er ingen tvivl om, at stressbehandling er den bedste måde at kurere stress syndrom på. Hvis man samtidig sørger for ordentlig forebyggelse af stress, vil der også være en meget formindsket risiko for at udvikle stress syndrom i fremtiden.

Hvad er stress syndrom?

Stress syndrom er den stress reaktion man kan få efter en meget voldsom hændelse eller situation. Det viser sig i ugerne eller endda flere måneder efter ulykken som personligheds- og adfærdsændring.

Personen der er udsat for stress syndrom vil typisk genopleve hændelsen igen og igen, for eksempel i sine drømme, og vil desuden gå rundt med den generende følelse af, at man kunne have gjort noget anderledes eller bedre.

Derfor vil man også have det svært, hvis der opstår en situation, som er meget lig den, som udløste stress syndrom.

Andre psykiske symptomer på stress syndrom er, at man kan opleve, angstanfald, hjertebanken, depression og mange andre ting.

Stress syndrom er meget alvorligt, og man skal igennem en stressbehandling for at slippe af med det - Det er utroligt sjældent, at man kan gøre det selv

Hvad udløser stress syndrom?

Som nævnt er det nogle voldsomme hændelser, som kan udløse stress syndrom. Det er mest almindeligt, at hændelsen eller ulykken skal være meget katastrofepræget som for eksempel:

For nogle få kan det dog også være ændringer i livets gang, som kan være årsagen til stress syndrom:

Man kan aldrig forudse, om man får stress syndrom, så derfor er det vigtigt, at hvis man oplever symptomerne hos sig selv eller andre, så skal man forsøge med en stressbehandling.

Stressbehandling mod stress syndrom

Normalt er en stressbehandling mod stress syndrom, at man kommer til psykolog og får snakket den udløsende hændelse igennem. På den måde får man bearbejdet det, der skete, så man kan komme videre i livet uden stress syndrom.

Problemet med psykologhjælp til stressbehandling er dog, at det er rigtig dyrt, og især hvis det stress syndrom man har udviklet har bund i en virkelig voldsom hændelse, kan der være brug for rigtig mange timer hos en psykolog.

Vi tilbyder forskellige programmer til stressbehandling, som alle koster langt mindre end psykologhjælp.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev herunder og få adgang til gratis smagsprøver på vores produkter, så du kan se hvilket produkt, der passer bedst til lige netop dig. Derudover får du også tips og tricks til afstressning tilsendt.

Tilmeld dig herunder:

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA