Afstressende forebyggelse af stress

Forebyggelse af stress er utroligt fornuftigt, især hvis man har en travl hverdag, hvor man netop er i risikozonen for at få stress. Det er altså en rigtig god ide at finde en effektiv og afstressende forebyggelse af stress, så man kan komme et evt. problem i forvejen.

Forebyggelse af stress - metoder

Der er mange metoder til forebyggelse af stress, og du skal derfor finde den metode, der virker bedst for dig.

Noget af det der kan give stress er hvis man har en hel masse planer, som man gerne vil have udført, men ikke kan finde tid til det. Når man ikke kan få tid til det, får man det ikke gjort, og så hober dig sig flere og flere ting op, som giver endnu mere stress, hvilket gør det sværere for dig at planlægge og så fortsætter det ellers i én uendelighed. Stress er en ond cirkel, som man skal bryde.

En god metode til forebyggelse af stress er derfor, at man på en eller anden måde får styr på sine planer og sætter tid af til det man kan sætte tid af til, og samtidig sørger for, at man overholder det. Kort sagt: Vær mere organiseret omkring din hverdag.

Er din hverdag organiseret, så vil der være en meget mindre risiko for at udvikle stress.

Afstressende planer

Når du får orden i din hverdag er det også vigtigt, at du sørger for at have tid til afstressende planer. Det kan være, at du hver fredag har en halv time for dig selv, hvor du bare lægger dig i sofaen og samler tankerne. Det kan også være noget helt andet, bare du kan mærke, at det er afstressende for dig.

Jeg tilbyder 4 forskelliger former for stress behandling, og du kan få adgang til gratis smagsprøver af dem alle, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Så vil du samtidig modtage tips og tricks til stresshåndtering.

Tilmeld dig her:

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA