Udtalelser

Her kan du læse udtalelser og anmeldelser fra kunder som har investeret i stress programmer fra mig.

Ansvarsfraskrivelse - Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser.

 

Hej Malte det jeg har fået ud af det er at der skabes mere ro inden i mig når jeg hører cd.og give mig selv lov til at koble fra hverdagens stress, og når jeg er færdig med at høre cdén så har jeg fået lidt mere energi til at tage fat i noget igen.

Mona Mogensen

 

Jeg har købt flere downloads fra dig og er gået i gang. Den jeg allerede har haft stor glæde er "stress af". Mærker stor kropslig afslapning og ikke mindst en mental "frihed", der bare gør SÅ godt !!
Arbejder som leder og har en meget travl hverdag, og hver gang mit arbejde mentalt fylder for meget, så slukker jeg telefonen og lytter til "stress af". Skønt at mærke et "nyt mig", der har mere fokus på nu'et bagefter.
Glæder mig til at gå i gang med "Rygestop", for hvis den virker lige så godt som "stress af", stopper jeg da snart med at ryge :o)
J.

 

Jeg synes den lydbog jeg bestilte omkring stress er meget gavnlig og jeg brugte den ofte i starten, og vil stadig hive den frem nu og da. Vi var meget imponeret min mand og jeg over den stilstand man kom i og så hurtigt. Kanon redskab uanset om man er stresset eller ej. Den giver et pusterum, et løft, en opkvikker og minder mig også lige kort om hvad der er vigtigt i livet... Fantastisk produkt. Nu forsøger jeg at motivere min mand til at forsøge med rygestop...

Louise Jørgensen

 

Jeg købte senere stress af og det er et helt fantastisk produkt som jeg taler vidt og bredt om, jeg har lagt hypnosen på min mp3 og har hørt dig i 3 uger i træk inden jeg gik i seng og det har virket fantastisk på mig, jeg tager hypnosen engang i mellem stadig og det er dejligt bagefter..... 

Marianne Andersen


Hej Malte.. jeg har købt Stress relief hos dig... og har glæde af de 20 min hver dag.. bruger den ofte når jeg kommer hjem fra arbejde.. og om natten hvis jeg vågner og ikke kan falde i søvn igen.. eller til at falde i søvn til

Merethe Jensen

 

Jeg mediterer efter dit "lydbånd" 3-4 gange om ugen - og det hjælper på stressen - men ikke rigtigt på energien syntes jeg. Håber det kommer sammen med foråret :-)) Jeg har allerede anbefalet produktet til andre. 

Ane T.

 

Jeg bruger dit afstresningsprogram ca. 3 gange ugentlig. Jeg bruger det, når min ”indre uro” bliver for voldsom. Jeg er i gang med undersøgelse for, hvorfor jeg har denne uro.
Dit program virker. Efter at have hørt programmet de 20 min. det varer, kan jeg lidt igen.
Derfor vil jeg gerne anbefale programmet. For det virker i situationen.

Allan Jensen

Alletiders og tak for "flyveturen" :) Har netop brugt din hypnose og er meget tilfreds. God og behagelig stemme og guidness. Den halve time føltes som 5 minutter og jeg følte mig meget afslappet bagefter. Jeg græd stille tårer flere gange undervejs, men det er vel blot en del af en proces. (..) Det var ligesom hver gang du talte om at få det bedre og blive fri for stress !

Tine Høeg

 

Stress af cd'en vil jeg betegne som en succes, den virker ihvertfald på mig, jeg arbejder i hjemmeplejen i aftenvagter, og det kan være ret stressende i det daglige, når jeg har haft sådan en dag, sætter jeg cd-en på og sover noget så dejligt bagefter.
Så tak Malte - nul sovepiller til mig !
Marianne Ekeløb

 

Jeg er meget glad for din stresslydbog og har anbefalet den til mange. Specielt hypnosen er et effektivt værktøj - jeg bruger den stadig ind i mellem 

Lotte Christensen

 

Jeg er ovenud begejstret for din Stress Af hypnose som jeg købte på nettet

Louise Jørgensen

 

Jeg synes NLP hypnosen har været rigtig god. Jeg høre den når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg kobler fra og får mere ro når jeg har hørt den.

Gitte Nielsen

 

Hvis der er én ting Malte kan, så er det at hjælpe med at håndtere stress. Hold op en forandring det har gjort for mig! Jeg føler jeg har mere tid og når flere ting, det er helt fantastisk

Henriette Kjærgaard


Jeg havde forventet at få en god bog om at afhjælpe stress, som var skrevet så jeg kunne læse lidt i den når jeg orkede. Men jeg fik så meget mere! Den medfølgende hypnose har virkelig givet mig ro, og jeg hører den ofte for at slappe af og få lidt tid til mig selv

Sofia P. Øster

 

Jeg synes jeg stressede meget hurtigt over forskellige småting og kunne mærke at jeg måtte gøre noget. Jeg har tidliger prøvet Malte Langes "Kom af med din flyskræk" og synes det virkede utrolig godt (jeg har kun hørt den en gang og bestilte kort tid efter en flyrejse til Rom. Flyver om en måned og er spændt på at mærke forskellen) Jeg købte "Stress af" fra Malte Lange og har også kun fået hørt det en gang. Men jeg har mærket en stor forskel. Jeg bliver slet ikke så stresset over de små ting mere og jeg kan mærke en stor forskel i mit indre. Jeg er også glad ved tanken om at hvis jeg kan mærke stressen nærme sig igen, kan jeg bare høre det igen. Helt utrolig gode produkter og jeg vil stærkt anbefale dem til andre.

Mvh Nana Klitgaard

 

Smagsprøver og gratis tips

Vil du have lov til at høre lidt at hver af de programmer vi tilbyder, så kan du taste navn og email ind heruder, så sender jeg det til dig.

Du får også vores gratis Stress Af nyhedsbrev, med gode råd, tips og tilbud til mindre stress. Du kan altid afmelde dig i bunden af hver eneste email.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA