Psykisk stress forårsager stress sygdomme

Når man har psykisk stress bliver man ikke kun generet af det med stress symptomer som indre uro og koncentrationsbesvær, men meget ofte er psykisk stress og efterfulgt af stress sygdomme. 

Hvem får psykisk stress?

Alle kan få psykisk stress. Selv personer, som man måske anser som rolige og fattede kan udvikle psykisk stress. Det er en meget almindelig sygdom, som rigtig mange får, især hvis de er i risikozonen ved for eksempel at have en travl hverdag, et stressende arbejde eller noget andet.

Hvis man har fået psykisk stress er det altså ikke et tegn på, at man på nogen måde er svag hverken psykisk eller fysisk.

Hvad er stress sygdomme?

Stress sygdomme forårsaget af psykisk stress kan typisk være temmeligt alvorlige. Stress sygdomme er egentlig en betegnelse for en hel masse fysiske og psykiske stress symptomer, som man kan sige at være sygdomme.

Det vil altså sige, at stress sygdomme ikke er én bestemt ting, men snarere mange forskellige dårligdomme, som kan forårsages af psykisk stress.

Nogle eksempler på stress sygdomme er depression, mavesår, hovedpine og ganske "almindelig" forkølelse. Alle disse og andre stress sygdomme kan man godt få uden at have stress, men når man har stress, er der en stor risiko for, at man får dem.

Kom af med psykisk stress og undgå stress sygdomme

Hvis du vil forbedre dit helbred, undgå stress sygdomme og slippe for psykisk stress, så er det en rigtig god ide at begynde en forebyggelse af stress eller en evt. stressbehandling, hvis man allerede har psykisk stress.

Vi tilbyder flere rigtig gode former for stressbehandling, som på kun 30 min. fjerner al den psykisk stress, du nu måtte have. Desuden er det ideelt til forebyggelse af stress, så du er sikret mod at udvikle psykisk stress i fremtiden.

Vil du vide mere om produkterne, inden du køber,så kan du få adgang til gratis smagsprøver på vores produkter og samtidig modtage tips og tricks til afstressning, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev herunder:

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA