Stress og svimmelhed: Stress symptomer

Der er mange stress symptomer, man skal være opmærksom på, især hvis man har en travl hverdag. For eksempel er stress og svimmelhed typisk relaterede.

Stress symptomer

Det er faktisk meget forskelligt, hvordan vores kroppe reagerer på stress. Nogle får fysiske symptomer som ondt i maven eller hovedpine, mens andre hovedsageligt får psykiske symptomer som hukommelsesbesvær og evt. depression.

Nogle af de hyppigst forekommende symptomer både fysiske og psykiske ses herunder:

Fysiske stress symptomer

Psykiske stress symptomer

Andre former for stress symptomer

Generelt får man også adfærdsmæssige stress symptomer som kan være utroligt generende for hverdagen. Der er rigtig mange, som får problemer med at sove. Mange andre bliver meget irritable eller endda aggressive.

At have stress kan også medføre en nedsat præstationsevne.

Stress og svimmelhed

Stress og svimmelhed er en typisk at opleve, når man har problemer med stress. Generelt bliver man bare mere syg, når man har stress, så stress og svimmelhed er ikke engang det værste.

Udover et øget sygefravær har stress også den virkning, at man bliver uengageret og ubeslutsom.

Det bedste du kan gøre for dig selv, hvis du har stress er afstressning. Stress medfører nemlig ingen gode ting, og det er med at komme af med det, når man kan.

Hjælp til afstressning

Det bedste råd man kan give til en, der er stresset er: Kom af med stress! Det kan være rigtig svært, så derfor kan det være, at du har brug for hjælp til afstressning. Det er en rigtig god ide at søge hjælp, for faktisk kan det være næsten umuligt at komme igennem en stressbehandling selv. Det er nemlig utroligt svært at slappe af, når man er stresset, og så er man jo lige vidt.

Jeg har udviklet forskellige lydbøger, som håndterer forskellige former for stress. Vil du have adgang til gratis smagsprøver af mine 4 programmer samt tips og tricks til stresshåndtering, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder. Du kan til hver en tid afmelde dig igen:

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA