Forebyg stress med stress cd!

Hvis du i god tid sørger for forebyggelse af stress, kan du undgå at udvikle stress, heriblandt arbejdsstress og andre former for stress. Derfor er det en rigtig god ide at gøre, for når man først har fået stress, er det virkelig svært at komme af med. Forebyggelse af stress kan ske ved hjælp af en stress cd.

Forebyg stress - Fordele

Når man har stress er der rigtig mange stress konsekvenser, som gør hverdagen meget mere besværlig og som er utroligt generende.

Det der primært sker, når man har stress, er dog at man har svært ved at overskue sin tid, og man har virkelig svært ved at planlægge og få ting gjort.

Forebyggelse af stress foregår typisk ved, at man jævnligt laver noget afstressning og generelt får samlet sine tanker en gang imellem. På den måde er der ikke en risiko for, at man ikke kan holde styr på sine tanker eller planer.

Desuden er der en godt grundlag for, at man rent faktisk kan planlægge nogle ting, når man under en afstressning får styr på sine tanker, og derved får man fjernet nogle af årsagerne til, at stress kan fremkomme.

Forebyg stress med en stress cd

Det kan måske være lidt svært at finde ud, hvordan forebyggelse af stress skal foregå, og derfor kan det være en god ide at finde noget hjælp til det.

Vores meget populære lyd bog om stress er ideel til dig, som gerne vil forebyg stress, men ikke lige ved hvordan. Du kan også bruge den til akut stressbehandling, hvis det skulle blive nødvendigt.

Du kan købe lydbogen "Stress af" som stress CD, men du kan også kigge rundt på hjemmesiden og læse mere om vores andre produkter til stressbehandling, som fås som download.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet herunder kan du også få adgang til gratis smagsprøver af alle produkter samt tips og tricks til stressbehandlingen. Tilmeld dig nedenfor:

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA