Arbejdsstress medfører stress konsekvenser

Når man får arbejdsstress er der en stor sandsynlighed for, at der kommer stress konsekvenser. Her kan du læse om lidt om emnet.

Alle kan få arbejdsstress

Det er ikke et tegn på at man er svag hverken psykisk eller fysisk, hvis man får arbejdsstress. Hvis man har det, er der altså ikke noget i vejen med at indrømme det over for sig selv, kollegaerne eller chefen.

Tværtimod er det faktisk en rigtig god ide at gøre, for det først skridt på vejen mod ingen stress er at erkende sygdommen.

Der er ikke nogle grænser for hvem, der kan udvikle arbejdsstress, men selvfølgelig er der nogle jobs, hvor man er lidt mere i risikozonen end andre. Vær derfor opmærksom på stress symptomer, hvis du er på en arbejdsplads, hvor du kan udvikle arbejdsstress.

Stress konsekvenser skal tages alvorligt

Måske kender du nogle af dem, som hverken tager stress eller stress konsekvenser alvorligt. Dem skal du ikke lytte til, for stress konsekvenser er ofte meget alvorlige, og du skal så vidt muligt prøve at undgå dem.

Nogle af de stress konsekvenser du kan opleve, når du får arbejdsstres, kan du se herunder:

Som du nok kan se vil alle de ovenstående stress konsekvenser faktisk forringe din arbejdsskvalitet og dine mødestabilitet. Derfor er det kun for det bedre, at du gør noget ved problemet.

Du kan med fordel søge hjælp til afstressning, da arbejdsstress er utroligt svært at komme af med selv.

Hjælp til afstressning = Ingen arbejdsstress

Hvis du får hjælp til afstressning, betyder det, at du kan slippe af med din arbejdsstress. Desuden slipper du også for alle de stress konsekvenser du nok har oplevet.

Det kan være, at du har haft din arbejdsstress så længe, at du egentlig ikke lægger mærke til nogle stress konsekvenser, men når du så får afstressning, vil du pludselig mærke, at du generelt får det meget bedre, og altså ikke "kun" slipper for arbejdsstress.

Da det er utroligt svært selv at komme af med arbejdsstress, anbefaler vi, at du prøver vores produkt mod arbejds stress, som effektivt hjælper dig af med stress på arbejdet og hjælper dig blandt andet til at adskille fritid og arbejde.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA