Arbejds stress og stress svimmel?

Hvis du har arbejds stress og samtidig er stress svimmel, så er det med stor sandsynlighed relateret. Arbejds stress er nemlig årsagen til rigtig mange stress sygdomme, og at blive stress svimmel er bare én af dem.

Alle har risikoen for arbejds stress

Der er mange der tror, at man er psykisk eller fysisk svag, hvis man udvikler arbejds stress, men det er på ingen måde tilfældet.

Faktisk er det sådan, at de fleste typisk har en lige stor risiko for netop at udvikle arbejds stress.

De personer, som har et arbejde, hvor de har særligt travlt, eller hvor de er pressede for at nå deadlines er selvfølgelig mere udsatte, men det har stadig ikke noget at gøre med den psykiske eller den fysiske styrke.

Alle kan nemlig udvikle arbejds stress, og herved have en risiko for at blive stress svimmel.

Stress svimmel og andre stress sygdomme

At blive stress svimmel er meget hyppigt forekommende, af de stress sygdomme, der nu findes.

Det er dog langt fra den eneste, og hvis man har arbejds stress, kan man også udvikle en masse andre stress sygdomme, og nogle af dem er:

Faktisk findes der rigtig mange stress sygdomme, så hvis du oplever at have stress og blive stress svimmel, skal du skynde dig med en stressbehandling, så du ikke også får en masse andre lidelser, som stress kan medføre.

Arbejds stress kan helbredes

Det kan virke helt uoverskueligt for en person, som har arbejds stress, at det på et tidspunkt kan forsvinde.

Selvfølgelig forsvinder det ikke af sig selv, og hvis man ikke gør noget ved sin arbejds stress, kan der komme mange flere stress konsekvenser end for eksempel at blive stress svimmel.

Da arbejds stress er svært at komme af med selv, er det en god ide at finde hjælp til afstressning.

Vi tilbyder en effektiv løsninger til afstressning, både som akut stressbehandling mod fx arbejds stress, men også som stressforebyggelse, så du ikke senere hen udvikler arbejds stress og bliver stress svimmel.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du adgang til gratis smagsprøver på alle vore produkter mod stress og samtidig modtager du tips og tricks til stresshåndtering.

Tilmeld dig i dag og find det produkt, der passer til dig.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA