Anti stress? Prøv stressforebyggelse

Hvis du også er anti stress, og ikke vil risikere at udvikle nogen som helst former for stress i fremtiden, så kunne det være lige noget for dig at prøve en stressforebyggelse.

Anti stress - Hvordan?

For at føre en anti stress livsstil, skal du for det første sørge for, at du får rigeligt med afstresning, og desuden er stressforebyggelse også helt ideelt.

Afstressning kan være i form af hvad som helst, som får dig til at slappe af. Afslapning er nemlig det der primært går galt, når man er stresset - Man kan simpelthen ikke slappe af.

Det er derfor en god ide jævnligt at gennemgå noget afstressning, som kan være vejen til en anti stress hverdag.

En anden ting, som er virkelig fornuftig, hvis man skal være anti stress, er selvfølgelig at have styr på noget effektiv stressforebyggelse.

Stressforebyggelse til anti stress

Principperne i stressforebyggelse er egentlig, at man kommer de problemer, som kan give stress, i forkøbet og løser dem inden de overhovedet når at blive problemer.

Det vil sige, at man for eksempel i forvejen planlægger ting, især hvis man går en tid i møde, hvor man får rigtig travlt. Det kan være, at man snart kommer ind i en tid med en masse fester, eller det kan være, at man ved, at der snart vil komme en masse overarbejde.

Med stressforebyggelse sørger man for, at uanset hvor travlt en hverdag man har, vil man ikke få stress over det.

Anti stress og stressforebyggelse - Svært?

Det primære problem med stress er, at man ikke får tid til afslapning, at man aldrig samler tankerne, og at planer hober sig op, fordi man ikke får dem færdiggjort. Det betyder, at man får mere stress, og på den måde bliver stress en ond cirkel, man skal bryde.

Det kan være rigtig svært at bryde en dårlig cirkel, men det kan også være lige så svært at sætte tid af til at være anti stress med stressforebyggelse, hvis man ikke har de helt store problemer med stress.

Hvis man ikke endnu har oplevet slemme stress konsekvenser, kan det være svært at se meningen i stressforebyggelse, og endnu sværere at se, hvordan det skal forløbe.

Hjælp til stressforebyggelse - gratis smagsprøver

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev herunder. Så får du adgang til gratis smagsprøver af mine meget populære programmer til stressbehandling. Samtidig får du også tips og tricks til stresshåndtering - Det hele er helt gratis!

Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående:

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA