Ingen stress med afstresning

Der er rigtig mange, der har problemer med stress, og hvis du er én af dem, så er det vigtigt at gøre noget ved problemet, fordi stress medfører mange andre lidelser også. For eksempel forstyrrer stress søvnen, og det kan også medføre depression.

Det er en rigtig god idé, at man finder en metode til afstressning, fordi man på den måde ingen stress har, og man kan dermed også forebygge alle de stress sygdomme, det evt. medfører.

Afstresning - Hvordan?

Det er ikke nemt lige at finde ud af, hvilken metode der er bedst til afstresning. Det er nemlig meget forskelligt fra person til person.

Generelt gælder det dog, at det nogenlunde handler om, at man skal bruge et lille stykke tid på at være helt i fred med sine egne tanker uden forstyrrelser udefra. Et godt eksempel på dette er at dyrke yoga, men man kan for den sags skyld også bare sidde eller ligge på sin sofa og samle tankerne.

Hvorfor virker afstresning?

Afstresning virker simpelthen ved at fjerne din stress. Når man har stress, kører alle tanker typisk rundt i hovedet. Man kan ikke overskue dem, og man har også svært ved at ligge planer, fordi man har så mange ting, man gerne vil, men uden at vide, hvornår det skal gøres.

Med afstresning får man kroppen og hovedet til at slappe af, og på den måde kan man meget nemmere samle tankerne, planerne og hvad der ellers rodede rundt i hovedet. Når man så får styr på tanker osv. kan man lettere lægge planer eller på andre måde få afviklet nogle ting, som gør, at man har mulighed for at overskue det hele. På den måde vil man være i gang med en forebyggelse af stress senere hen, fordi der ikke længere er mulighed for, at der bliver ophobet en masse.

Et bedre liv med ingen stress

Nå man har styr på sin afstresning, vil man meget hurtigt mærke, at man får en hverdag med mere overskud og ingen stress. Man vil typisk også opleve følelsen af, at man når meget mere uden egentlig at synes, at man har travlt, som man gjorde tidligere, da man havde stress.

Dette er helt almindeligt. Når man ingen stress har, vil man kunne overskue sin tid meget lettere, og på den måde få afviklet planer og aftaler. Tidligere var der ikke styr på noget som helst, og derfor føltes det som at have travlt, også fordi man aldrig nåede noget af det man ville, fordi man ikke kunne overskue det.

Vejen mod ingen stress: Afstresning

Det kan ikke siges mere enkelt det. Hvis du ønsker en hverdag med mere overskud og ingen stress må du finde en metode til afstresning.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gøre det, så har vi en løsning til dig. Vi tilbyder et program med effektiv stressbehandling på lydbog. På denne lydbog kombineres teknikker som stress hypnose, nlp og coaching, og dette sikrer dig, at du vil se resultater. 

Hvis du vil modtage vores gratis nyhedsbrev med tips og tricks til stresshåndtering, så tilmeld dig herunder. Du får også adgang til gratis smagsprøver på alle vores stress produkter.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA