Vil du afstresse pga. stress og mavesår?

Der er mange gode grunde til at afstresse, og kombinationen af stress og mavesår er bare én af dem. Hvis du har stress og mavesår er der faktisk kun en løsning på at komme af med det: Du skal afstresse!

Stress og mavesår er almindeligt

Der er en tydelig sammenhæng mellem stress og mavesår, og selv om man selvfølgelig godt kan få mavesår uden stress, så er der en forhøjet risiko for at få mavesår, når man har arbejdstress, psykisk stress eller andre former for stress.

Derfor er det altså en rigtig god ide, at man så vidt muligt sørger for forebyggelse af stress, så man undgår at udvikle sygdommen og derved undgår at få alle de stress konsekvenser, man ikke kommer udenom, hvis man først har fået stress.

En god ide at afstresse

Som forebyggelse af stress er det en rigtig god ide at af stresse, og helst så ofte som muligt.

En meget stor del af problemet med stress er nemlig, at man ikke kan finde ud af at slappe af, fordi man opbygger en indre uro. Det gør også, at man ikke får samlet sine tanker om de planer man har i løbet af ugen.

At afstresse er rigtig godt, for i bund og grund får du noget tid for dig selv, hvor du kan samle tankerne, få styr på dine planer og dermed fjerne hele grunden til at stress kunne opstå.

Det er helt op til den enkelte, hvordan man vil afstresse, for det er også meget forskelligt, hvad der virker bedst. Det kan være yoga, en halv time i sofaen eller noget helt tredje. Prøv dig frem så det bliver naturligt for dig at afstresse!

Afstresse = Ingen stress og mavesår

Når du får opbygget en vane med at afstresse, så er der en meget formindsket risiko for, at du vil udvikle stress, og dermed er der nærmest slet ingen risiko for stress og mavesår.

Selv om man måske ikke har stress i forvejen, kan det dog stadig være rigtig svært at finde ud af, hvordan man kan afstresse, og derfor kan det være en god ide at søge noget hjælp til afstressning.

Da stress er meget individuelt tilbyder jeg en række forskellige tiltag, som du frit kan vælge imellem og blande som du vil. Fælles for dem alle er at de nedbringer stress hurtigt, og at de kan hjælpe med alle de ovenstående lidelser. Derudover kan du finde den som er mest relevant for dig:

Derudover tilbyder vi pengene tilbage garanti på alle vores programmer på hjemmesiden. Garantien dækker 10 dage efter købstidspunktet og gælder for både CD og download programmer. Du kan derudover også lytte til en smagsprøve på alle vores programmer før du køber. Det kalder vi en fair handel!

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA