Du kan nemt af stresse med en bog - stress eller ingen stress

En stress bog er en rigtig god måde at af stresse på, også selv om du måske ikke har stress lige nu.

Af stresse uden stress

Måske virker det lidt mærkeligt, at du kan/skal af stresse uden egentlig at have stress, men det er faktisk en god ide. Hvis man kan af stresse jævnligt i sin hverdag, bliver man nemlig generelt mere afstresset, og på den måde vil man også forebygge stress i fremtiden.

Grunden til at forebyggelse af stress kan være så forholdsvis simpelt som at af stresse en gang imellem er, at under en afstressning, vil man få samlet tankerne, og få overskud over de ting, man skal i fremtiden.

Når man har overskud over sine tanker, bliver det meget nemmere at planlægge ting, og derved er der meget mindre grund til at få stress. 

Derfor: Prøv afstressning med en bog - stress eller ingen stress

Prøv en bog - stress af i dag!

Har du brug for afstressning, så kan det være en rigtig god ide at prøve en stress bog af. I en god stress bog får du nemlig en god guide og gode råd til, hvordan du kan af stresse bedst muligt.

Det kan dog være svært at finde sådan en god bog - stress behandling er nemlig lidt mere kompliceret, end man lige skulle tro.

Vil du af stresse hurtigt og effektivt?

Hvis du leder efter en metode til at af stresse på en hurtig måde, så har vi flere forskellige produkter, som er lige noget for dig. På kort tid bliver du fuldstændig afstresset, og samtidig kan du bruge produkterne som stressforebyggelse.

Da stress er en mental sygdom, ved vi, at for at få en effektiv stressbehandling, skal man bruge teknikker, som ligeledes foregår i det mentale. Derfor bruger vi blandt andet stress hypnose/nlp og coaching i vores lydbøger til stress behandling, og på den måde kan du være helt sikker på en effektiv behandling.

Herudover er vores lydbøger også meget mere lettilgængelige end en fysisk bog - stress hypnose kræver nemlig ikke så meget som at skulle læse en bog.

Hvis du er i tvivl om hvilket produkt, der kunne være noget for dig, så er det en rigtig god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev. I det får du både tips og tricks til at håndtere stress, men du får også adgang til gratis smagsprøver på alle stress behandlinger, vi tilbyder. Så kan du meget nemt afgøre, hvilket produkt der passer til dig.

Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående:

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA