Anti stress metoder og stress bog

Det er rigtig godt at have nogle anti stress metoder, når man har stress, og for mange er en stress bog lige noget for dem.

Stress bog til anti stress metoder

Måden en stress bog er rigtig god til anti stress metoder er ved, at man stille og roligt kan læse om stress, stress konsekvenser og hvordan man behandler stress, når man har fået det.

En stress bog bruger man til at få en masse anti stress metoder, så man altid kan gøre noget ved eventuelle fremkomster af stress. Desuden er en stress bog typisk god til generel afstressning, da man helt automatisk kommer til at af stresse, når man læser.

Man får altså både afstressning og muligheden for at behandle stress, når man bruger en stress bog.

Ulemper ved en stress bog

Det største problem med en stress bog er, at når man rent faktisk har stress, kan det være ret svært at sætte tid af til at sætte sig ned og læse i bogen. Man har nemlig svært ved at slappe af, når man har stress, og desuden er det også et problem at skulle koncentrere sig.

Derfor er det ret svært for en stresset person at få sig til at læse en bog. Det kræver nemlig både koncentration og evnen til at slappe af.

Hvis man vil bruge en stress bog til noget, skal man altså hellere bruge den som stressforebyggelse, idet man typisk ikke har stress ved en stressforebyggelse.

Alternativer til en stress bog

Vi tilbyder en effektiv løsning til stressbehandling som alternativ til en stress bog. Stressbehandlingen er i form af nogle lydbøger, og på dem finder du behandlingsteknikker som nlp og coaching, og denne kombination er perfekt til behandling af stress.

Desuden får du en masse gode tips og tricks, som blandt andet indbefatter anti stress metoder, så du altid kan være forberedt på stress.

Udover dette, er vores forskellige lydbøger også ideel som forebyggelse af stress. Da det ikke kræver specielt meget koncentration fra din side at lytte dem, vil der ikke være problemer med at bruge den, når du er stresset.

Du kan læse om alle de forskellige produkter her på siden, og du kan samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev. Med det får du gode tips og tricks til at håndtere stress, og samtidig får du adgang til gratis smagsprøver på vores stressbehandling produkter. Derved kan du let finde ud af, hvilket produkt der passer bedst til dig!

Tilmeld dig herunder:

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA