Stress cd til behandling af stress - Malte Lange

For effektiv stressbehandling, er en stress cd virkelig godt, fordi det netop giver hurtig afstressning, samtidig med at man får effektiv stressforebyggelse.

Effektiv stressbehandling med stress cd

Med en stressbehandling på en stress cd, får man resultater, som kan ses meget hurtigt. Typisk hører man nemlig et program, som virker utroligt afstressende, og på den måde bliver man meget hurtigt fri for sin stress.

I modsætning til en stress bog, hvor det kræver lidt mere end bare at tage nogle hovedtelefoner på, behøver du slet ikke at gøre andet end at lytte til din stress cd for at blive stressfri.

Desuden er generel afstressning også vanvittigt godt til forebyggelse af stress, og derfor kan det kun anbefales at prøve en stress cd, hvis man har problemer med stress.

Akut behandling af stress - Malte Lange

For en professionel og evt. akut behandling af stress - Malte lange! Med vores stress cd og vores andre lydbøger får du en lynhurtig stressbehandling, som virker både som akut stressbehandling, men også som stressforebyggelse.

Hos os vil du altid være garanteret resultater, da du kommer i erfarne hænder i forhold til at blive fri for stress - Malte Lange er nemlig uddannet som coach og NLP træner, og har desuden flere års erfaring i undervisning.

Slip for stress med stress cd

Alt i alt er der altså mange fordele ved at vælge en stress cd til behandling af stress og/eller stressforebyggelse.

Med vores stress cd og vores andre lydbøger, der fås som download, vil du være helt sikker på, at du slipper af med din stress og samtidig, at du kan forebygge din stress i fremtiden.

Du kan få en gratis smagsprøve på alle vores produkter til stressbehandling ved at tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev:

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA