Stress af og undgå stress og depression

Når man har stress medfører det typisk også mange andre lidelser. Derfor er det vigtigt at kunne af stresse, så man undgår at komme ind i den dårlige cirkel, som stress jo er.

Meget ofte er depression forårsaget af stress, hvilket også er en vigtig grund til at slippe af med stress. Ikke nok med at stress lægger en dæmper på, om man får gjort nogle af de ting, som man gerne vil i løbet af ugen, depression kan forstærke denne effekt. 

Stress og depression

En af grundene til, at stress og depression så ofte går hånd i hånd er, at folk med stress har svært ved at overskue en hverdag, de får ikke gjort de ting de vil, og dette kan være meget deprimerende.

Har man for eksempel ikke set sin familie i et stykke tid, kan det stadig være svært for en stresset person at sætte tid af til det, selv om man utroligt gerne vil. Dermed ender det bare med, at der går længere og længere tid inden man endelig får set dem.

Stress af i dag

At bryde en dårlig cirkel kan være svært, men ønsket om det er allerede et godt skridt på vejen. Har man blot én gang været igennem en afstressning, vil cirklen allerede her være brudt.

Jeg har udviklet flere forskellige programmer til stresshåndtering, og hvis du vil have adgang til gratis smagsprøver på disse produkter samt modtage tips til stresshåndtering, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder:

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA