No Stress som anti stress middel

No Stress er kendt produkt mod stress. Det findes faktisk i en række varianter, da det ikke er et enkelt produkt, men er en generel anti stress model.

Hvad er No Stress og virker det som anti stress middel?

No Stress er typisk bare afslappende musik. Nogen gange bliver det kombineret med billeder, eller film af for eksempel et naturlandskab. No stress er et godt produkt til at få tankerne væk fra de ting som stresser dig. Det giver dig et pusterum i hverdagen.

No Stress er populært, især blandt kvinder, men kan sagtens anvendes af mænd også. No stress findes både som MP3'er, CD'er og DVD'er.

Hvornår kan No Stress ikke bruges som anti stress ?

No Stress er en her-og-nu løsning, som mange er glade for. Der er dog situationer hvor den ikke er en god anti stress løsning, eller i hvert fald ikke er nok. No Stress begrænser sig til at bare få dig til at slappe af nu og her, men hvis der ligger noget større bag din stress i hverdagen, skal der stærkere midler til.

I situationer hvor din stress stammer fra nogen vedvarende kilder, har du brug for noget som kan hjælpe dig med at bearbejde det, og ikke kun giver dig ro nu og her. Hvis du har et reelt problem som presser dig, er det lidt som at sætte en skyklapper på en hest. Du mister problemet af syne for en stund, men det er der stadig når du vender tilbage.

Konklusion om No Stress

Der er ingen tvivl om at No Stress har sin berettigelse. No Stress tilbyder dig et pusterum og en fjernelse af fokus fra de presserende ting i hverdagen.

Du kan bruge No Stress hvor og hvornår du har lyst, og vi har også udviklet en 15 min. lang no stress, som er en hurtig måde at få mere energi og overskud.

Læs mere om produktet no stress og prøv eventuelt en gratis smagsprøve inden du køber det fulde produkt.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA