Viden om stress

Der er stor forskel på sund og usund stress. Faktisk viser undersøgelser at stress i de rigtige mængder kan være sundt for dig!

Stress er som så mange andre ting, noget som kroppen kun kan tåle i visse mængder, hvis din krop bliver mere stresset end den kan klare, går det oftest både psykisk og fysisk ud over dit helbred. Det er ikke fordi at stress gør dig syg og mentalt skadet hvis du lige er presset i en periode på arbejde, men længere tids stress kan have alvorlige konsekvenser.

Men lad os prøve at se på hvordan stress i mindre mængder faktisk kan være sundt for dig.

Hvad du ikke vidste om stress

Stress i rette mængder kan hjælpe dig med at blive ældre. Årsagen er den at cellerne i din krop bliver ødelagt over tid, men når du bliver udsat for stress - sætter cellerne mere kul på deres forsvarsmekanisme. Når årsagen til din stress forsvinder, fortsætter kroppen med at have et højere forsvarsniveau, hvilket giver den overskud  til at genopbygge tidligere skader på celler. Din krop er altid bagud med at reparere celler, og dette er årsagen til at du ældes. Når kroppen pludselig har overskud til at reparere mere end den plejer, så nedsættes din aldring.

Det er en hårfin balance, for du skal naturligvis ikke bare stresse din krop mest muligt. Så går det udover dit immunforsvar og bliver let syg eller får skader på kroppen.

Der er god årsag til at folk bliver syge og får det dårligt i perioder hvor der er meget der presser dem.

Vil du lære mere om stress?

Der findes mange gode måder at lære at bearbejde stress på, vi har udviklet en utroligt effektiv metode. Den arbejder både med at fjerne den stress som tærer på dit helbred nu og her og med at forebygge stress i fremtiden.

Hvis du vil høre mere om vores metode og have GRATIS tips til afhjælpning af stress, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder:

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA