Slip for stress forkølelse med bog om stress

Har du ofte problemer med stress? Er du tit forkølet? Det er der en grund til, for psykisk stress er årsagen til det, man kan kalde stress forkølelse

Hvad er stress forkølelse?

Stress forkølelse er egentlig det samme som almindelig forkølelse, men det er bare forårsaget af stress, deraf navnet. Grunden til at man snakker om stress forkølelse er fordi, stress svækker immunforsvaret, så man har omkring dobbelt så stor risiko for at blive forkølet, når man har stress.

Da immunforsvaret generelt er svækket, når man har stress, betyder det også, at der er mange andre sygdomme, der er større sandsynlighed for at få. Desuden vil man også være syg oftere end dem, som ikke har stress.

Du kan komme af med stress forkølelse blandt andet ved hjælp af vores bog om stress.

Kom af med stress forkølelse med bog om stress

Hvis man gerne vil forbedre sit immunforsvar, som er blevet svækket af stress, er der kun én løsning: Kom af med stress.

Det kan være utroligt svært at komme af med egen hjælp, og derfor er det en rigtig god ide at søge hjælp til afstressning, da det kan være nærmest umuligt at forsøge selv.

Vi tilbyder forskellige produkter til dig som gerne vil af med stress. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt der passer bedst til dig, så er det en rigtig god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev. HEr modtager du både gratis tips og tricks til stressbehandling og du får herudover også adgang til gratis smagsprøver af vores foreksllige produkter til stressbehandling.

Lyder det som noget for dig, så udfyld nedenstående og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA