Hypnose, stress og virkemidler

Hypnose har indenfor de seneste 10 år virkeligt vundet indpas som alternativ til psykologer, psykiatere og andre former for terapi og behandling.

Hypnose kan anvendes til alt hvor hjernen har en indflydelse (da hypnose netop arbejder med tankerne, sindet og det underbevidste). Hvis vi ser på stress, så er det netop hjernen der har en stor indflydelse - den kan nemlig ikke følge med!

Ved at give hjernen nye måder at tænke på og påvirke det underbevidste, kan selv svære tilfælde af stress afhjælpes på meget kort tid.

Stress er en mental tilstand

Stress baserer sig på en overstimulering af hjernens kapacitet. Det betyder ikke at hjernen ikke på sigt kan lære at håndtere det pres den er udsat for, men med de teknikker og "rutiner" den har nu - går den i "Stress Mode".

Som med alle andre ting, kan hjernen få nye rutiner og måder at tænke på, så ting som før var store problemer og lagde meget pres på dig, kan føles overskuelige, til at klare og måske endda lette.

Men det kræver en forandring, og hypnose kan ændre din tankegang for altid.

Hypnose og stress behandling er ikke mystik

Flere mennesker er stadig forbeholdne eller måske endda bange for hypnose. Men hypnose er intet andet end en guidet måde at tænke på. Selve navet hypnose henfører til ordet trance, som egentlig bare betyder "ændret tilstand". Du er i trance hver dag på motorvejen når du kører bilen. Dine tanker flyver andre steder hen, og pludselig er der gået 40 minutter hvor du ikke rigtig kan huske vejen.
Stress hypnose er det samme, med den afgørende forskel at i stedet for at tankerne flyver frit, bliver de guidet derhen hvor du ønsker at være. Med det menes at hvis du f.eks. vil bruge hypnose til at behandle stress, så bruger hypnotisøren tid på at få din hjerne til at køre i banner som mindsker stress og lærer din underbevidst hvordan du kan agere i fremtiden.

Meget af forandringen ved hypnose føles som om det kommer automatisk, men det kommer af at det er lagt i underbevidstheden.

Lær mere om hypnose til stress behandling

Vil du lære mere om hvordan vi bruger hypnose til at afhjælpe din stress?

Prøv vores gratis nyhedsbrev og få tips til hvordan du kan stresse af i din hverdag. Desuden får du gratis smagsprøver på mine produkter.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA