Arbejde, stress og løsningen

Alle mennesker, eller i hvertfald langt størstedelen af alle voksne mennesker, arbejder. Og vi arbejder gennemsnitligt mere og mere. Der er flere ting der tyder på at der er sammenhæng i mellem det antal timer du arbejder og stress. En vigtig faktor er også hvilken typer udfordringer og pres du udsættes for på arbejde. Det ser ikke ud til at timerne bliver færre og presset på arbejdsmarkedet falder. Derfor har vi brug for noget andet.

Stress på arbejdet

Arbejde og stress hænger uværgerligt sammen, især hvis ikke kan lægge det fra os når vi kommer hjem. Hvis du tager arbejde med rundt 24 timer i døgnet, har du aldrig tid til at perspektivere lidt, tænke kreativt og få luft til hjernen. Og ikke mindst få andre inputs fra familie, venner, kæreste mv.

Arbejde giver stress, men ikke altid

Så hvordan lærer du at få mindre stress og ikke mindst koble af fra arbejde, selvom du arbejder meget og oplever meget pres?

Stress kommer kun når du ikke kan holde hovedet koldt. Du har brug for et vist form for overblik og dagligt at lægge arbejde helt fra dig.

Overkom Arbejdsstress er et produkt, som fokuserer på stress fra arbejde og som blandt andet hjælper dig med at holde fritid og arbejde adskilt. Prøv produktet mod arbejdsstress allerede i dag!

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA